10:00-18:00
Без вихідних
Україна м.Харків
 вул. Дудинської, 1А
UA RU
Їстівні картинки для торта

Їстівні картинки для торта

24.09.2018

їстівні картинки для вашого торта

Хотілось би вам здивувати ваших клієнтів та гостей своїм кондитерським виробом ще більше? У вас точно це вийде! А допомогти цьому можуть вафельні їстівні картинки, які кріпляться зверху на торт і капкейки. Кожна така картинка абсолютно безпечна для вживання всередину. Виробники надають усі сертифікати якості на свою продукцію. Поверх вафельного паперу, який сам по собі їстівний, наноситься малюнок за допомогою харчового чорнила. Це чорнило теж можна вживати всередину. За допомогою таких харчових барвників можна нанести будь-який малюнок на вафельну підкладку. А навіть можна зробити кілька картинок в одному тематичному стилі. Наприклад, якщо ви готуєте свої кондитерські ласощі до свята всіх закоханих, то поверх вафельного паперу можна нанести чорнило малюнок із сердечками, закохані парочками та іншими атрибутами цього свята.

Також можна зробити тематичну серію і до будь-якого іншого свята, будь то День Народження, Новий Рік, 8 березня тощо. Де ж можна купити їстівну картинку на торт? Якщо ви хочете дійсно якісний перевірений продукт безпечний для вживання, то звертайтеся до нашого інтернет-магазину "Мята". У нас широкий вибір та доступні ціни. Ми можемо виготовити вам ту їстівну картинку, яку ви хочете.

Особливо такі картинки хороші для дитячих свят! Тільки уявіть, як зрадіє малюк, коли побачити торт, на якому намальований його улюблений герой з мультиків або ігор!

1
  • Виберіть магазин
  • 1м. Харків вул. Дудинської, 1А
  • 2м. Харків пр-т. Героїв Харкова, 293А