10:00-18:00
Без вихідних
Україна м.Харків
 вул. Дудинської, 1А
UA RU
Друк своєї картинки на вафельному папері

Друк своєї картинки на вафельному папері

07.12.2017

Замовити друк на їстівному папері свою картинку

Напевно, ви вже чули про можливість прикрасити свій торт і капкейки за допомогою їстівної картинки на вафельному папері. Причому це можна зробити легко, обравши вже готову картинку або ж ви можете замовити друк на вафельному папері у нашому магазині "Мята".

Наша продукція - вафельний папір та чорнило, за допомогою яких друкується картинка поверх, має всі сертифікати якості і його можна вживати всередину.

Як можна замовити їстівну картинку у нас?

1. Для цього підберіть готову картинку на нашому сайті і замовте її. Якщо ж ви хочете надрукувати щось своє, то пошукайте в інтернеті картинку, яка вам сподобалася. Різноманітність друку на вафельному папері вас просто здивує!

2. Якщо ви хочете зовсім індивідуальне замовлення, наприклад, фото ваших рідних та близьких. Або якщо ви робите торт на річницю весілля або день народження клієнту і вам потрібно роздрукувати їх фото, надішліть його нам на пошту та напишіть усі ваші побажання. Який розмір картинки ви хочете. Пам'ятайте, що ваше фото має бути у високій якості та відмінної якості! Інакше вона буде негарно виглядати і псувати вигляд вашого торта. Прикріплюючи картинку та ваші побажання, обов'язково вкажіть свій номер телефону для зворотного зв'язку. Ми обов'язково зв'яжемося з вами та обговоримо всі необхідні деталі та вартість.

Ви можете бути впевнені в якості нашого друку та безпеки матеріалів, які ми використовуємо! Також у нашому магазині є вже готові вафельні їстівні картинки. І ви завжди можете надрукувати собі індивідуальну. Ціни вас приємно здивують.

1
  • Виберіть магазин
  • 1м. Харків вул. Дудинської, 1А
  • 2м. Харків пр-т. Героїв Харкова, 293А