10:00-18:00
Без вихідних
Україна м.Харків
 вул. Дудинської, 1А
UA RU
Упаковка для тортів

Упаковка для тортів

24.09.2018

Всі кондитерські вироби необхідно упаковувати у гарні та надійні харчові упаковки. Перше, що бачать покупці – це, безумовно, упаковка. І вона має виглядати гідно, щоб не зіпсувати перше враження.

Різновиди упаковок для кондитерських виробів зараз багато. Ви можете зустріти як пластикові, так і паперові бокси. Вони можуть бути закриття або з віконцями. Для тортів зазвичай потрібні великі коробки. Розмір їх може змінюватись в залежності від того, скільки кілограмів важить ваш торт. Вибирайте упаковки із картону. Вони можуть бути білі, крафтового кольору або з цікавим накатаним малюнком. Також ручки коробки можуть бути оформлені у вигляді простих ручок або з незвичайними вигинами. Всі ці дрібні деталі розповідають про вашу любов до кондитерської справи та створюють особливий настрій та враження у клієнта. Купити коробку для торта ви можете у нашому інтернет-магазині "М'ята". Ми маємо широкий асортимент. Ви можете підібрати для себе коробки різних розмірів, виходячи з ваших запитів, кольорів та дизайну. Ми намагаємося розширювати свій асортимент ще більше, щоб ви точно підібрали для себе те, що вам потрібно.

Ми співпрацюємо як із оптовими покупцями, так і продаємо свою продукцію в роздріб. Ви завжди можете замовити доставку до будь-якого міста України.

Перевага картонних коробок у тому, що в них ваш торт "дихає", вони більш екологічні та менш дорогі на відміну від пластику. На картонній упаковці можна поверх надрукувати будь-який малюнок або наклеїти свій логотип у вигляді стікера. Перевозити торти та іншу кондитерську продукцію у такій упаковці дуже зручно.

1
  • Виберіть магазин
  • 1м. Харків вул. Дудинської, 1А
  • 2м. Харків пр-т. Героїв Харкова, 293А