«Желинка» – натуральна суміш, що желює, на основі пектину – продукту, отриманого з цитрусових плодів. Пектин входить до складу клітинної тканини практично всіх плодів та ягід. Завдяки желюючим властивостям пектину з «Желінкою» значно зменшується час приготування, зберігаються смак, колір та аромат свіжих ягід та фруктів. Використовуючи «Жілінку» для домашнього приготування варення, головним компонентом якої є пектин – значно збільшується вміст природного пектину в приготовленому продукті. Завдяки унікальним желюючим властивостям пектину, «Желинка» значно скорочує час приготування варення, замість 2-3 годин до 5 хвилин, що заощаджує час приготування, також зменшує витрати на випаровування варення, використовується менше цукру, також запобігає руйнуванню вітамінів, зберігає натуральний смак, колір. та аромат фруктів. Одного пакету достатньо для приготування 2 кг традиційного солодкого варення та желе. Для приготування повидла, мармеладу та слабожелюючих плодів (вишня, малина, полуниця) необхідно додавати ще 0,5-1 пакет «Жілінки».
Склад: желюючий агент: пектин яблучний, регулятор кислотності: лимонна кислота, білий цукор, консервант сорбат калію
Вага 20 грам