Насадка №1 для роботи з айсингом
Якщо Ви вважаєте себе досить хорошим кондитером і бажаєте рівнятися на реальних професіоналів цієї майстерності, то випробувати техніку айсингу Ви просто повинні. За допомогою насадки в 0.9 мм і діаметром її роз'єму в 16,5 мм, Ви зможете відчути себе справжнім ювеліром, тому що на Вас чекає найтонша робота з прикраси випічки. Експериментувати можете на всьому, що завгодно: нехай це буде торт, печиво, кекси, пряники або пироги, головне, наносите цукрово-білкову суміш або відразу на готовий виріб (головне, щоб воно було охололо), або ж на білковий крем, мастику, шоколадну глазур. Ніколи не поміщайте фігурки з айсингу на сметанні або вершкові креми, бісквіти та інші вологі або мокрі поверхні, і тим більше не кладіть їх на зберігання в холодильник: вироби з айсингу повинні бути сухими прямо на повітрі.