Кондитерська насадка для айсингу №2 (1,3 мм).
Набридли та стали звичними такі декори для кондитерських виробів як крем, шоколад, кокосова стружка, шматочки фруктів та горіхів? Більше не приносять радість помадки, желе, цукрова пудра та глазур? Професійно освоїли мастику та марципан? Тоді нам все одно є чим Вас здивувати! Дозвольте представити Вам спеціальну насадку для айсингу розміром 1,3 мм та діаметром роз'єму 16,5 мм. Айсинг це кондитерська цукрово-білкова суміш для прикраси випічки різними об'ємними візерунками, що нагадують мереживо та завитки у стилі сніжинок. У перекладі «айсинг» це «королівська глазур» (в оригіналі «Royal Icing») і недаремно її нагородили саме такою назвою: професійні кондитери за допомогою неї можуть робити зі звичайних виробів – тортів, кексів, печива, пряників та багато іншого – такі чудові шедеври, що їх буде шкода їсти.