Код товару: 90110
Універсальний шоколад з ядром какао-бобу.
Рецепт молочного шоколаду № 823 - культовий рецепт Callebaut®. Він відрізняється своїм насиченим теплим кольором, яскраво вираженим смаком обсмаженого какао та спокусливими карамельними нотками. Рецепт 823 завоював популярність завдяки своєму багатому смаку та широкому спектру застосування. Його можна поєднувати з низкою інтенсивних смаків: фруктових, гострих, молочних чи лікерних. В основі цього шоколаду лежить фірмова какао-суміш Wieze: рецепт, що тримається в таємниці, з першосортних західно-африканських какао-бобів. Шоколад 823 має стандартну плинність, тому він ідеально підходить для виливки форм, глазурування та ароматизації мусів, ганашей, кремів, соусів і т.д.
Плинність: 3 краплі